Нападателят Кристиано Роналдо смята завръщането си в Манчестър Юнайтед за

...
Нападателят Кристиано Роналдо смята завръщането си в Манчестър Юнайтед за
Коментари Харесай

На Острова: Роналдо смята завръщането си в Манчестър за катастрофа

Нападателят Кристиано Роналдо счита завръщането си в Манчестър Юнайтед за злополука, оповестява „ The Sun “.

Според изданието книга, описваща кариерата на петкратния притежател на „ Златната топка “, твърди, че Роналдо е бил трагичен при някогашния краткотраен управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник.

Освен това 37-годишният португалец беше нервиран, че британският клуб не се е развил, откогато той напусна Реал Мадрид през 2009 година Той остана неудовлетворен и от неналичието на вложения в оборудването на подготвителната база в Карингтън.

Освен това Роналдо е засегнат, че единствено няколко играчи на Манчестър Юнайтед са запазили същото равнище на физическа форма като него.

Мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг в профил 37-годишния португалец от тренировки с главния тим, откакто футболистът предизвикателно напусна пейката преди края на мача от 12-ия кръг на Висшата лига против Тотнъм (2:0).

Роналдо изясни държанието си с обстоятелството, че е бил превзет от страсти. Във вторник Манчестър Юнайтед разгласи, че звездата се е върнал към тренировки с първия тим. Той към този момент взе присъединяване в мача с Шериф (3:0) от Лига Европа на 27 октомври и означи гол.

Кристиано игра за Манчестър Юнайтед от 2003 до 2009 година, преди да премине в Реал Мадрид. През лятото на 2021 година британският клуб разгласи завръщането на нападателя.

През сезон 2022/23 Роналдо записа 13 мача във всички надпревари, като вкара 3 гола и направи 1 асистенция. Договорът с клуба е до лятото на 2023 г.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР