Анж Постекоглу сопна привърженик на Тотнъм, който казваше на неговата

...
Анж Постекоглу сопна привърженик на Тотнъм, който казваше на неговата
Коментари Харесай

Анж Постекоглу в гневна тирада към фен на Тотнъм по време на мача на Манчестър Сити - `Наблюдавам те`

Анж Постекоглу сопна последовател на Тотнъм, който споделяше на неговата страна да отсрочи мача против Манчестър Сити, с цел да осуети очакванията на Арсенал за купата.

Тотнъм беше надвит с 2-0 от Сити във вторник вечерта, когато тимът на Пеп Гуардиола направи решаваща стъпка към четвърта поредна купа във Висшата лига. След хитро първо полувреме, Ерлинг Халанд вкара центриране на Кевин Де Бройне, с цел да изведе гостите с 1-0, преди да добави секунда от дузпа, откакто Педро Поро спъна Жереми Доку.

Подготвянето на мача беше изпълнено с полемика по отношение на това дали почитателите на Спърс би трябвало да желаят тимът им да завоюва – и по този метод да поддържат натиска върху Астън Вила за финалното място в Шампионската лига – или да изгубят и да оказват помощ на Арсенал да не завоюва първа купа от 20 години. Постекоглу беше безапелационен, че неговата страна ще играе за победа, намирайки концепцията да искаш тимът ти да загуби за странна и да се противопоставяш на всичко, което е спортът.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР