Жена, която се опитваше да си направи кафе на работа,

...
Жена, която се опитваше да си направи кафе на работа,
Коментари Харесай

„Мислех, че това са разсипани кафени зърна в шкафа ми – тогава те започнаха да се движат`

Жена, която се опитваше да си направи кафе на работа, направи ужасяващо изобретение, когато отвори шкафа в стаята за отмора.

Качвайки фотоси на шкафа в Reddit, потребителят Echowolfe88 разкри по какъв начин вратите и рафтовете на модула са покрити с нещо, което наподобява като нечистотия. Но по-внимателно вглеждане сподели, че това, което изглеждаше като нечистотия, в действителност беше стотици мравки, живеещи в шкафа и разпръснати към вратите.

Изглежда, че мравките са съумели да си проправят път в шкафа през уикенда, защото истинският афиш споделя, че е бил непорочен предишния петък (10 май). Те написаха: „ Ситуацията с мравките, която открихме на работа, когато отидохме да си създадем кафе. “

Изображенията на шкафа демонстрират ужасяващи групи от мравки, пълзящи по чашите, кафето и кутиите вътре. Близки проекти на болестта демонстрират лавици, напълно покрити с мравки, и нещо, което наподобява като яйца. Оригиналният афиш добави: „ Най-хубавото нещо в това е фактът, че в действителност е в учебно заведение “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР