Антиислямският политик Герт Вилдерс е на прага да посредничи за

...
Антиислямският политик Герт Вилдерс е на прага да посредничи за
Коментари Харесай

Холандска антиислямска партия е на прага да сформира най-новото твърдо дясно правителство на ЕС

Антиислямският политик Герт Вилдерс е на прага да посредничи за четирипартийна коалиция в Холандия шест месеца откакто стана първи в националния избори.

Това отваря вероятността, че още една нация от Европейския съюз ще се насочи към тежката десница седмици преди изборите в целия Европейски Съюз.

Г-н Вилдерс сподели, че не чака да стане самият министър-председател, защото той остава прекомерно краен за своите съдружни сътрудници, само че неговата Партия на свободата ще бъде движещата мощ в четирипартийна коалиция.

С твърдо десни и популистки партии, които в този момент са част от или водят половин дузина държавни управления в 27-членния блок, те наподобяват в позиция да реализират облаги в изборите на Европейски Съюз от 6-9 юни.

„ Надявам се, че ще стигнем до такава степен. Мисля, че ще стигнем до там. Не виждам по какъв начин ще се обърка “, сподели господин Вилдерс пред телевизионния оператор NOS рано в сряда, откакто четирите страни реализираха договорка за държавно финансиране, последната огромна спънка в договарянията.

Оста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР