ЦСКА внесе още 21,3 млн. лв. в съвместното дружество между

...
ЦСКА внесе още 21,3 млн. лв. в съвместното дружество между
Коментари Харесай

ЦСКА внесе 21 млн. лв. за Армията

ЦСКА внесе още 21,3 млн. лева в взаимното сдружение сред клуба и страната - " Спортни парцели Българска войска ". Сдружението е с основна роля за новия ст. " Българска войска ", както и за подобренията по базата на клуба в Панчарево. " Армейците " оповестиха в обществените мрежи, че чакат редица трудности по пътя към крайната цел, която е нов и съвременен стадион в Борисовата градина.
" Днес бяха импортирани 21 373 500 лева в " Спортни парцели Българска войска " (СИБА) - взаимното сдружение сред страната и ЦСКА. С това изпълнихме законовия си ангажимент да влагаме общо 28 498 000 лева в сдружението. Средствата ще бъдат употребявани за реорганизация и рационализация както на ст. " Българска войска ", по този начин и въз основата в Панчарево, която също имаме устрема да преобразим. Не чакаме всичко да се случи безпрепятствено и по вода. Напротив - знаем, че ще срещаме проблеми от недоброжелатели и ще се сблъскваме с редица проблеми, само че сме твърдо решени да се оправим с всичко по пътя към построяването на нов " армейски " дом ", оповестиха от ЦСКА.
Паралелно с демонтажа на стадиона, напредва подготовката на терена за идните строителни действия. Фирма " Ростер " съвсем е завършила с премахването на вътрешната част от насипите под бранш " В ", следва да бъде извозена и външната страна откъм Колодрума в Борисовата градина. Отпадъците от останалия в историята бранш " А " също понижават. Работата в чашката на арената би трябвало да приключи до десетина дни.
От компанията работят по игрищата пред бранш " А ", откакто бе отстранена оградната мрежа край тях и част от изкуствената настилка. Това пространство след реконструкцията ще бъде върнато към парковата среда на Борисовата градина. От клуба към този момент имат място, където ще бъде построена съвременна база за детско-юношеската школа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР