Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти мисли вече за финала

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти мисли вече за финала
Коментари Харесай

Анчелоти: Заслужавахме да спечелим Ла Лига, но все още не сме изиграли най-важния мач

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти мисли към този момент за финала на Шампионската лига против Борусия Дортмунд на 1 юни и по какъв начин тимът му да бъде във върхова форма по това време. Реал към този момент завоюва своята купа № 36 в Испания.

" Тези мачове са значими, с цел да поддържаме ритъма, положителната динамичност, мотивацията и положителната игра. Остават още две седмици. Сега ще почиваме няколко дни и идната седмица ще имаме физическа подготовка. През втората седмица ще имаме тактически занимания ", сподели Анчелоти на конференцията си след успеха над Алавес с 5:0.

" За мен като треньор това е най-хубавият сезон. Отборът беше приказен, заслужавахме да спечелим Ла Лига. Все още не сме изиграли най-важния мач ", предизвести италианецът.

Реал е непобеден във всички шампионати от месец януари насам, като има 93 точки от 36 мача в Ла Лига.

" В този тим има доста гений. Много младежи с доста качества. Имат опция да създадат цяла епоха във футбола, като се има поради, че всички са млади ", сигурен е Анчелоти.

Треньорът приказва и за бъдещето на немския халф Тони Кроос, който се завърна в националния тим след 3 години неявяване, а договорът му с испанския гранд е до края на сезона.

" За момента не сме обезпокоени за това какво ще направи той - нито аз, нито клубът, нито Тони. До 1 юни това е вторичен проблем. Сега мислим единствено по какъв начин да спечелим Шампионската лига ", сподели той.

" Златна топка " за Кроос? Всичко може да се случи. Ако завоюва Шампионската лига и Европейското състезание. Мисля, че може да направи дубъл. Германия може да завоюва с Кроос ", счита Карло Анчелоти



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР