Певицата Шер Лойд претърпя автомобилна катастрофа с децата си, след

...
Певицата Шер Лойд претърпя автомобилна катастрофа с децата си, след
Коментари Харесай

Шер Лойд претърпя автомобилна катастрофа с деца, тъй като спирачките й отказаха, докато тя „брои своите щастливи звезди“

Певицата Шер Лойд претърпя автомобилна злополука с децата си, откакто спирачките й отхвърлиха, като звездата се обърна към обществените медии, с цел да показа предизвестие към почитателите.

Заедно със фотография на своя Ford Ranger, певицата сподели, че е имала тотална щета на мотора и разкри, че петгодишната й и осеммесечната й щерка са били в колата с нея сега на произшествието. Обяснявайки какво се е случило, тя написа: „ Това е моят Ford Ranger. Спирачките ми отхвърлиха изцяло без предизвестие, до момента в който карах с бебето и 5-годишното си дете.

„ Пълна щета на мотора заради мокрия колан. За всеки, който има или мисли да си купи, ВНИМАНИЕ! Броя щастливите си звезди, че фамилията ми е в сигурност. Това красиво транспортно средство обаче се пенсионира много преди времето си @forduk. " Феновете незабавно се насочиха към секцията за мнения, с цел да споделят терзанията си за нея.

Един угрижен консуматор разяснява: „ Благодаря на Вселената, че вие ​​и ваш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР