„Много бих искала да участвам на Олимпиадата, ще ми трябва

...
„Много бих искала да участвам на Олимпиадата, ще ми трябва
Коментари Харесай

Пламена Миткова: Много бих искала да участвам на Олимпиадата

„ Много бих желала да вземам участие на Олимпиадата, ще ми би трябвало доста труд, доста страсти, физическа и психическа мощ “, показа новата международна шампионка на България в леката атлетика Пламена Миткова при завръщането си от Световното състезание до 20 години в Кали, Колумбия.

17-годишната Миткова сграбчи купата в дългия скок с нов персонален връх - 6,66 метра.

„ Много се веселя и към момента се вълнувам за този огромен триумф. Трябва самочувствие, трябват доста неща и във всяко едно съревнование, в което усъвършенствам резултатите си, се усещам по-сигурна. Виждам, че мога, не преставам да се развъртвам и това ми дава мощ да не преставам. Очаквах прекрасен резултат, към този момент година, в действителност цялостен живот се приготвям за това съревнование и тези, които предстоят. Очаквах и повече, само че се веселя за този резултат “, показа тя при завръщането си в България.

Нейният треньор Ивайло Русинов призна, че е доста удовлетворен от своята състезателка.

„ Отличен 6, най-хубавото нещо за един треньор е когато състезателят осъществя труда на двама ни, тъй че не мога да бъда по-доволен. Строго самостоятелно е, уповавам се при нея да е по-лесен (преходът към жените). Тя има към момента една година при девойките, тъй че си следим надпреварите, следващата година има Европейско за девойки. По всяка възможност съм планувал следващата година да участваме на едно от женските надпревари, към този момент ще преценява на зимното или лятното огромно състезание. Искам да възнамерявам деликатно нещата, с цел да съм сигурен, че тя ще е подготвена, най-много душевен “, сподели Русинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР