Митнически служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" са

...
Митнически служители от Главна дирекция "Митническо разузнаване и разследване" са
Коментари Харесай

Откриха над  9 млн. украински акцизни бандероли менте на ГКПП в Силистра

Митнически чиновници от Главна дирекция "Митническо разузнаване и следствие " са разкрили на Граничен контролно-пропусквателен пункт в Силистра контрабандно пренасяни 9 090 000 броя отпечатани изображения, наподобяващи украински акцизни бандероли за тютюневи произведения с разнообразни серийни номера, оповестиха от митницата.

На излизане от Република България през Граничен контролно-пропусквателен пункт в Силистра е селектиран за щателна митническа инспекция товарен автомобил с турски регистрационен номер, който по документи е превозвал произведения от алуминий и каучук от Турция за Русия. След като митническите чиновници забелязали операции по пломбажното въже, при осъществената инспекция открили, че в междинната част на товарното помещение на камиона се транспортират 36 кашона с опаковки с пачки по 500 бандерола с отпечатано на тях изображение, наподобяващо украински акцизен бандерол за тютюневи произведения с разнообразни серийни номера.

Нелегалната пратка от 9 090 000 стикера е арестувана. На водача на автомобила е формиран акт за откритото административно нарушаване. Работата по случая продължава, се споделя в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР