Microsoft е на път да реализира един от старите си

...
Microsoft е на път да реализира един от старите си
Коментари Харесай

Microsoft подготвя две Xbox конзоли и нова гейминг услуга

Microsoft е на път да осъществя един от старите си планове за стрийминг на видеоигри. Компанията показа тези си планове по време на ревюто Е3, като работи по плана от години. Тогава обаче тя не даде доста информация за него. Анализаторът Брад Самс от уеб страницата Thurrott обаче в този момент дава нови детайлности за услугата и по какъв начин ще работи тя.

Microsoft приготвя серия нови устройства в няколко класа

Intel удостовери, че ще предлага лични видеокарти

Първоначалните проекти остават в действие и Microsoft работи по две версии на идващото потомство на Xbox. Едната ще е естествено продължение на сегашната Xbox One X с мощен хардуер. Другата ще е доста по-малка и евтина, като тя ще може да се употребява единствено със стрийминг услугата.

Microsoft сближава Windows 10 с Android и iOS

Microsoft подлага Winodws 10 на диета

Устройството ще има не толкоз мощен хардуер, който ще прави обработка на базова информация като обработка на сигналите от джойстика или геймпада, обработка на изображенията и засичане на конфликтите на виртуалните герои. По този метод ще се реши казусът със забавянето на реакциите на игрите. Останалата част от хардуера, в това число графичната обработка, главните процесорни калкулации и съхранението на игрите и файловете към тях, ще бъде в облака.

Идеята е по този метод гейминг платформата да стане по-достъпна. За в този момент към момента не е ясно дали ще се заплаща общ абонамент с достъп до азбучник с игри или потребителят ще си купува игрите както и до момента, само че те просто ще са в облака. Целта на Microsoft е да усили броя абонаменти, което ще докара и до увеличение на приходите на компанията.

Microsoft направи първата си лична версия на Linux

BlackBerry и Microsoft стават сътрудници за мобилни услуги

Остава отворена опцията услугата, която е с кодовото име Scarlett Cloud, да се употребява и от други устройства. Основната цел на Microsoft е да направи Xbox платформата налична на всички места, като обработката на игрите да се прави от мощните дейта центрове на компанията. Така потребителите ще могат на доктрина да играят едни и същи игри на най-различни устройства. Освен това игрите за двете конзоли ще са изцяло съвместими. Microsoft възнамерява да стартира да предлага услугата през 2020 година дружно с новото потомство на Xbox.



Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР