Закриването на одитора зад социалната медийна група на бившия президент

...
Закриването на одитора зад социалната медийна група на бившия президент
Коментари Харесай

Закриването на одитора на Trump Media забавя IPO-тата и резултатите на компаниите

Закриването на инспектора зад обществената медийна група на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплашва да провали проектите на редица компании да станат обществени и да принуди десетки регистрирани компании да забавят финансовите си резултати.

Комисията по скъпите бумаги и тържищата този месец упрекна BF Borgers — един от най-широко употребяваните инспектори в Съединени американски щати, който преди този момент беше употребен от Trump Media & Technology Group — и нейния създател в подправено показване пред клиенти, че одиторската му работа ще дава отговор на стандартите на Съединени американски щати. Той го упрекна в „ огромна машинация “ и сподели, че три четвърти от одитите му са неправилни.

Внезапното закриване на Borgers провокира потрес в американския бранш с дребна капитализация в разгара на сезона на облагите. Девет микрокап компании, планиращи първоначални обществени предлагания, са били клиенти на към този момент опозорената компания, до момента в който към 170 обществени компании, които са наели Borgers, ненадейно се озоваха в потребност от нов регистриран обществен счетоводител.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР