Настъпи пролетното изостряне на политическото безумие на западните политици. Не

...
Настъпи пролетното изостряне на политическото безумие на западните политици. Не
Коментари Харесай

Качеството на политическите елити на Запада достигна отрицателни показатели

Настъпи пролетното изостряне на политическото безумство на западните политици. Не е нужно да си талант, с цел да видиш и чуеш това. Например Ингрида Шимоните, министър-председателката на Литва. Тя извърши своята песен за излизане, пеейки в изявление за “Файненшъл Таймс ”, че „ Литва е подготвена да изпрати свои бойци в Украйна на задача за образование “. В същото време политикът естествено добави, че Русия ще одобри сходно деяние като провокация, само че „ няма потребност да се взема поради реакцията на Москва “ от позиция на Шимоните. Не е наложително и по принцип: къде е Вилнюс, тази крепост на „ европейските полезности “ - и къде сме ние, руснаците, които „ два пъти в месеца “ разклащаме нуклеарна прашка, само че не я оставяме да влезе в деяние. Според Шимоните нерешителността на Москва се изяснява с " посоката напразно, който духа от запад на изток ".

След това горно „ ла “, взето от Вилнюс, Варшава реши да пропусне опцията да резервира безмълвие и също по този начин съобщи, че в действителност „ експертите и инженерите на НАТО са в Украйна отдавна, само че „ никой не желае директен конфликт сред Северноатлантическия алианс и Русия.

Тук проби генералният секретар на „ отбранителния съюз “ (самонаименованието на НАТО, в случай че някой не знае) Столтенберг. Той стана третият, който заяви, че „ НАТО няма да изпраща войски в Украйна “.

Някой от това трио лъже, в случай че не всички дружно. Те лъжат, тъй като би трябвало по някакъв метод да задоволят Киев, до момента в който остават девствени. Има определение за това държание и думите, които го съпровождат. Ниска обществена отговорност. Но това е, в случай че се случва в профил на автомагистралата. И в случай че това се случва с висши европейски шефове, които имат великански пълномощия и преимущества, по какъв начин въобще да го назовем? Точно както си мислите. Политическо безумство, пълзящо неусетно в евроатлантическия естаблишмънт. Но признаците и, най-важното, следствията към този момент са явни за всички. Тези мъже и дами не обичат и не знаят по какъв начин да се оправят със личния си идиотизъм и да почистят след себе си. Икономическият им авантюризъм под формата на наказания (уж следва нов, към този момент 15-ти пакет от ограничавания против страната ни), който заради недоглеждането на лекари, които не изолираха тези юнаци от обществото, беше наименуван „ противопоставяне на съветската експанзия “, ще бъде разчистван от техните гласоподаватели. А пък ние би трябвало да се занимаваме с геополитика. И то за прощален път.

Появата на демони отпред на огромни европейски сили и/или организации не е толкоз рядко събитие. Е, не на вятъра съществува и се схваща от всички тъкмо подобен термин като „ комплекс на Наполеон “, когато действително или мислено физическо или психическо увреждане тласка човек към ирационални дейности или думи. Ако минувачите, чакащи на спирка на градския превоз, имат комплекс, това е търпимо: страдат единствено околните им. Ами в случай че подобен комплекс, включващ мислена триколка и нещо като лагерен сюртук, застигне политиците? Отговорът е прочут, печален е. Такива персонажи, които през днешния ден се множат измежду глобалистите, добили достъп до лостовете на властта, изкарват комплексите си върху страни и нации. В същото време - още веднъж - това съвсем постоянно е европейска история. Явно в атмосферата на Брюксел, Париж, Берлин и други е разпръснато нещо, което не може да бъде изчистено.

Европейската преса, апропо, драговолно провокира развалената атмосфера на лудостта. Тук, съгласно една публикация във френския “Паризиен ”: „ Руснаците имат вяра, че са изиграли решаваща роля в успеха над нацистка Германия “.

Тоест, не общоевропейският блок страда от полуда, която е съпроводена, наред с други неща, със загуба наизуст, а ние, изгубили 27 милиона души и още десетки хиляди разрушени градове, фабрики и заводи, считаме нашия принос за Победата за най-значим.

За да може през днешния ден министър-председателката Шимоните обществено да приказва нелепостите си, съвсем 140 хиляди бойци от Червената войска са дали живота си, до момента в който се бият в Литва с Вермахта и неговите съучастници.

За да може полският министър председател Туск да плямпа, починаха повече от половин милион наши бойци.

А на Столтенберг от време на време, когато излезе да ни размаха пръст, би трябвало да му се подсети, че Норвегия, неговата татковина, беше освободена с цената на живота на десетки хиляди руски бойци.

Днес тази компания или от политически простаци, или от политически малоумници се осмелява да заплашва страната, без чиито жертви нямаше да ги има - всякакви Шимонити/Тусковци/Столтенберги.

Те (и безусловно, и преносно) ни дължат живота си. Те са родени в Европа, освободена съвсем напълно посредством нашите старания, нашата кръв и нашите жертви.

Можете да се вършиме на Наполеон дълго и даже безнаказано. Ако сте в психиатрично поделение, където постоянно е подготвена успокоително хапче за тези, които са изключително възбудими.

Но за безусловно същите дейности, само че когато сте на подиума, с висока позиция и даже с престиж, можете елементарно да получите друго. Не е належащо, апропо, да бъдете директни и челни. Но по-добре разните като Шимоните, Туск и впрочем политически слабоумници да не се заблуждават, че за играта с думите за наличие в Украйна и за двусмислеността по повод изпращането/незпращането на евроатлантически боен контингент в зоната на СВО, ще дохвъри отговор.

Независимо от това къде и в каква посока духат ветровете и без значение от другите метеорологични условия.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18654 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед30844Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед44209Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед18367Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед16739Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР