Седмицата беше страхотна за жените, тясно свързани с Доналд Тръмп.

...
Седмицата беше страхотна за жените, тясно свързани с Доналд Тръмп.
Коментари Харесай

Дали Марджъри Тейлър Грийн е твърде магия за Тръмп?

Седмицата беше страхотна за дамите, тясно свързани с Доналд Тръмп. Докато една даде показания в съда в Ню Йорк, описвайки по какъв начин се твърди, че е напляскала някогашния президент на Съединени американски щати с навито списание в мезонет, друга беше освирквана в Конгреса, до момента в който се опитваше - и не съумя - да в профил представителя на Камарата. (Още една беше принудена да продължи да пази убийството на кучето си с пушка.)

Бууи и фокусът на тази колона беше Марджъри Тейлър Грийн, треньорката по кросфит, трансформирала се в доктрина на конспирацията- конгресменка от Джорджия, известна още като „ MTG “. Само 10 сътрудници републиканци поддържаха нейното „ предложение за освобождение “ на Майк Джонсън от председателския пост, унизително проваляне.

„ Moscow Marjorie явно е излязъл от дълбокия край – може би резултат от галактически лазер “, сподели един конгресмен пред кореспонденти. (Лазерът е отпратка към догатката на Грийн, че горските пожари в Калифорния през 2018 година може да са били породени от „ галактически лазери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР