През май петъчната игра в мобилното приложение на Yettel ще

...
През май петъчната игра в мобилното приложение на Yettel ще
Коментари Харесай

„Петък с Yettel“ се завърна: куп изненади с отстъпки очакват участниците в играта

През май петъчната игра в мобилното приложение на Yettel ще предложи отстъпки до 25% за страхотни смарт устройства и разнородни предложения от сътрудници на оператора. Изненадите чакат всички, които влязат в приложението и изтрият цифровата скреч карта в секцията „ Петък с Yettel ", с цел да получат промокод с понижение за смарт телефон, безжични слушалки, смарт часовник и някое от партньорските оферти.

Технологичните награди в играта са три, а първата е 25% отстъпка за смарт телефона HUAWEI nova Y91 128GB. Устройството се отличава с няколко характерности, част от които са огромния 6,95-инчов екран и батерията с потенциал от 7000 mAh. Тя може да издържи до 29 часа гледане на видео, а също по този начин да се зареди бързо благодарение на 22,5 W зареждане с кабел.

Любителите на първокласния тон ще имат опция да завоюват промокод за 15% понижение за страхотните Apple AirPods 3rd Generation. Технологията на слушалките разрешава възпроизвеждането на вълнуващ тримерен тон, с помощта на това, че жироскопите и акселерометрите в AirPods работят дружно. Динамичният драйвер, адаптивният еквалайзер и усилвателят с висок обсег ще разрешат на меломаните да извлекат максимума от всеки тип музика.

Феновете на спорта и здравословния метод на живот могат да играят за 15% понижение на смарт часовника HUAWEI Watch GT 3 46mm Active. Моделът е с черна каишка и предлага до 14 дни живот на батерията, Bluetooth позвънявания, целодневно следене на пулс, равнищата на стрес и насищането на О2 в кръвта, мониторинг на съня, над 100 подготвителни режима и съгласуемост с Android и iOS.

Сред изненадите в приложението на Yettel са и голям брой предложения от сътрудници на телекомуникационния оператор. Родителите с дребни деца могат да опитат шанса си за 10% отстъпка от ненамалената цена на артикули от категория „ Майка и бебе " и 5% спомагателна отстъпка от понижената цена на артикули от категория „ Играчки " в Ozone.bg.

Точно преди сезона на отпуските потребителите на приложението ще могат да вземат участие за 10% отстъпка за онлайн резервации в СПА ризорт „ Св. Иван Рилски " в Банско, ваканционно населено място „ Санта Марина " и хотел „ Вива Маре Бийч " в Созопол. Към тях би трябвало да прибавим опция за 12% отстъпка за Top Rent a Car и 4% кешбек при резервации през Booking.com.

Потребителите имат шанса да завоюват и 20% понижение за продуктите на Vision Express, 20% отстъпка на всички ненамалени артикули от онлайн магазина на Vintage Summer, 10% отстъпка на всички ненамалени облекла и обувки в INTERSPORT и 15% отстъпка на всички пълноразмерни артикули и пакети на сериите Acne Out, Sebomax, Keratolin Body & Foot, Melabel, Odorex и Maxi от Biotrade. Майското издание на играта „ Петък с Yettel " предлага и опция за 15% понижение на артикули от строителен хипермаркет Praktis.

Потребителите на мобилното приложение на Yettel могат да вземат участие в играта всеки петък, а извоювания промокод могат да подарят на другар, който също е клиент на оператора.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР