Лидерът на демократите в Сената на САЩ Чък Шумър и

...
Лидерът на демократите в Сената на САЩ Чък Шумър и
Коментари Харесай

Демократите: Тръмп, прекалено мек си с Путин

Лидерът на демократите в Сената на Съединени американски щати Чък Шумър и сенатор Бен Кардин разкритикуваха президента Доналд Тръмп, че е прекомерно мек с съветския водач Владимир Путин, тъй като не е наложил нови наказания против Русия, съобщи Reuters.

"Това са наложителни наказания. Те бяха признати с 97-2 гласа в Сената. Той ги пренебрегва. Това е извънредно несъблюдение на отговорностите от страна на президента Тръмп, който наподобява повече фокусиран върху това да подкопава върховенството на закона в страната, в сравнение с да се опълчи против Путин ", сподели Кардин и изиска администрацията да даде пояснения.

Администрацията на Тръмп ще наложат наказания по отношение на държавния отчет, идентифициращ съветски олигарси, близки до Кремъл, съобщи министърът на финансите Стивън Мнучин пред сенатската Банкова комисия.

По думите му въпреки че администрацията още не е оповестила наказания по силата на новия закон, предопределен да накаже Москва за хипотетичната й интервенция в американските избори през 2016 година, тя счита отчета за първична стъпка.



Ще има наказания, произлизащи от този отчет, в близко бъдеще, може би още идващия месец, сподели той, като на уточняващ въпрос на един от сенаторите по кое време ще стане това отговори, че би желал да бъде внимателен с сходен ангажимент, тъй като има избран развой на разсекретяване на информация.

"Но ние ще създадем това допустимо най-бързо. Нашите последващи наказания ще бъдат основани на огромен размер работа, осъществена от нашата разследваща общественост ", сподели Мнучин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР