Легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев популяризира българския туризъм. Елате

...
Легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев популяризира българския туризъм. Елате
Коментари Харесай

Йордан Йовчев главен герой в промо клип за българския туризъм

Легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев разпространява българския туризъм. " Елате в моята Родина, тя има доста какво да Ви опише ", приканва първенецът в особено видео.

В клипа той споделя за благосъстоянията на България, за прелестната природа, дългата история, културата, фолклора и занаятите. Именно познавайки тези преимущества на страната Министерството на туризма работи поредно за одобряването на страната като целогодишна туристическа дестинация. Даденостите, които има страната са и основа за богатата палитра от туристически услуги, които се оферират у нас. Културно-исторически, балнео и СПА, селски, авантюристичен, винено-кулинарен, морски и ски туризъм дават опция за пътувания и отмора в четирите годишни сезона.

" Когато съм стоял на стълбичката за награждаване, след оспорвани борби и съм слушал химна ни постоянно съм си давал сметка какъв брой тласък ми дава Родината ", споделя Йовчев в клипа. И акцентира, че всеки който пристигна у нас става другар на България и я помни за дълго. Основна цел през идната година е както привличането на от ден на ден задгранични туристи, по този начин и насърчаването на вътрешния туризъм, разкривайки по-малко познати места и преоткривайки известни дестинации у нас.

Спорната легенда Йордан Йовчев поддържа Министерството на туризма в неговата съществена задача - България да е разпознаваемо и желано място за визити и почивка през цялата година. Видеото на спортната легенда цели да покаже, че устойчивото развиване на туризма е идея - обща за всички българи.

Новото видео на Йордан Йовчев в поддръжка на българския туризъм, е част от плана " Естествено в България " под патронажа на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Инициативата, оповестена от Министерството на туризма бе показана през февруари 2019 година с клип на първенеца Кубрат Пулев, който разкрива капацитета на България като туристическа дестинация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР