Красива постъпка на Меган Маркъл трогна хиляди, докато вървеше по

...
Красива постъпка на Меган Маркъл трогна хиляди, докато вървеше по
Коментари Харесай

Меган Маркъл подари палтото си за £3000 на майка с бебе

Красива постъпка на Меган Маркъл трогна хиляди, до момента в който вървеше по жълтия килим на Игрите Invictus в Нидерландия.

Херцогинята на Съсекс сподели, че неслучайно е брачна половинка на принц Хари и развълнува локалните. Също като неговата починала майка, принцесата на народа Даяна, Маркъл показва човещина и добрина, давайки палтото си на брачната половинка на деец от флота -Фена Геджес, с цел да завие новороденото си бебе.

Докато бе облечена с бял костюм Valentino за £32 000 тя не се поколеба нито за момент да помогне в миг на потребност. От фрагментите се вижда по какъв начин Маркъл подава палтото на майката Бертин Шурхуис, която й благодари.



Братът Геджес - Аргил, по-късно споделя пред Harper`s Bazaar, че двойката са „ и двете доста благи и уважаващи хора “ и „ извънредно земни и грижовни “.

Според " Daily Mail " по време на тайната среща в замъка Уиндзор, Меган и Хари са били посрещнати от кралицата и принц Чарлз, а брачната половинка му Камила се е причисли към тях малко по-късно.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР