Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън пристигна във вторник в

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън пристигна във вторник в
Коментари Харесай

Блинкън на необявено посещение в Украйна

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън дойде във вторник в Киев на необявено посещаване. Той ще съобщи това, което американските чиновници нарекоха " мощно обръщение за убеденост " във време, когато украинските сили водят яростни и чакат идването на нови доставки на оръжия от съдружници за подкрепяне на защитата, оповестява VOA News.

Посещението на Блинкън включва диалози с украинския президент Володимир Зеленски, премиера Денис Шмигал и външния министър Дмитро Кулеба.

Говорителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър сподели в изказване, че Блинкен ще " разиска актуализации на бойното поле, въздействието на новата сигурност и икономическа помощ от Съединени американски щати, дълготрайни задължения за сигурност и други задължения, както и настоящата работа за подсилване на икономическото възобновяване на Украйна ".

Съединените щати в петък оповестиха последния си принос към военните старания на Украйна под формата на пакет

Белият дом съобщи в понеделник, че прави " всичко " допустимо, с цел да изпрати оръжия в Украйна, с цел да се бори против съветската сухопътна атака в североизточната област на Харков.
 Блинкън: Путин би трябвало да признае суверенитета, териториалната целокупност и независимостта на Украйна
Блинкън: Путин би трябвало да признае суверенитета, териториалната целокупност и независимостта на Украйна

Кремъл нямало по какъв начин да победи свободния свят

" Правим всичко допустимо, както ние, по този начин и нашите съдружници ", сподели пред кореспонденти съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан, добавяйки, че нов пакет от оръжия ще бъде разгласен " през идващите дни ".

Украинските сили с великолепен личен състав и оръжие чакат да дойде по този начин

През последните два дни Москва е превзела към 106 квадратни километра и най- малко седем села, множеството от които към този момент са обезлюдени, съгласно плана за мониторинг с отворен код DeepState в канала за известия Telegram.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР