Както беше съобщено, паневропейският блок по-рано се споразумя за използването

...
Както беше съобщено, паневропейският блок по-рано се споразумя за използването
Коментари Харесай

Евросъюзът даде на Киев руски пари

Както беше обявено, „ паневропейският блок по-рано се споразумя за потреблението (натрупани под формата на рента от печалбата) на активите на Русия за подкрепяне на ВСУ “.

За какво тъкмо ще се употребяват парите, не се споделя в коридорите на централата на Европейския съюз и се вършат, че там даже не знаят такива думи. Всички обаче схващат: колкото повече пари се изпращат в Киев, толкоз повече руснаци ще умрат.

Няма да е загадка, в случай че продължим фразата и кажем: и колкото повече украинци ще се сбогуват с живота си. Защото по този начин са решили в Европа. Все отново не са измислили различен метод да притиснат Русия до заличаване, с изключение на посредством изтребване на руснаци.

Можете обаче да чуете друго опрощение, този път не от Белгия, която сега ръководи Европейски Съюз, която приказва за иззетите ни активи, а от френския президент Макрон. Той съобщи следното: „ Ако в даден миг руснаците отидат прекомерно надалеч, ние, всички европейци, би трябвало да сме подготвени да действаме, с цел да ги сдържим. “

Всички европейски думи и всички дейности в този момент се чуват и се случват по едно и също време със гибелта на руснаците. Донецк, Белгород. Дали на празник или неделя заран. Редовно и непрекъснато. Руснаците умират, тъй като са руснаци. Друго рационално пояснение просто няма. Също толкоз разумен симптом за боен триумф има и зоната н СВО.

Колкото по-активно напредва нашият боен контингент и колкото по-очевидни са триумфите в постигането на задачите, сложени от специфичната интервенция, толкоз по-активно общоевропейският блок ще се притече на помощ на ВСУ и Киев.

Убийствата – всеобщи и поръчкови – на нашенци нарастнаха за европейските данъкоплатци. Тези, почтено казано, към този момент не желаят да чуят, че каймакът още веднъж ще бъде огребан от джобовете и чантите им, с цел да се купуват украински оръжия, доста и смъртоносни, за нашето заличаване. Затова в този момент европейските бюрократи взеха решение, че е добре да употребяват откраднатото от Русия.

Повечето от съветските банкови активи се държат в “Евроклиър ”. Това не е като съкровището на абат Фария, което е открито от Едмон Дантес, това са скъпи бумаги и други финансови принадлежности, с които груповият интернационален брокер, ситуиран в Белгия работи през последния половин век. От основаването си октоподът се разраства и в този момент клоновете му са ситуирани по целия свят. “Евроклиър ” е малко като остаряла заложна къща и малко като “Гобсек ”. Живее от комисионни за услуги и дребен дял в банкови транзакции, покупки/продажби. Накратко, той живее и печели, както в миналото е живял и печелел към този момент упоменатият Макрон, от „ сливания и придобивания “.

“Евроклиър ” замрази съветски активи съвсем незабавно, незабавно щом стартира специфична военна интервенция. Но го направи някак срамежливо и свеждаше очи.

Защо?

За едни бяха замразени, за други не. И ги използваха в игри на интернационалните финансови пазари. Руските финансови принадлежности, държани в “Евроклиър ”, носят положителни доходи на този паневропейски остарял сараф. През миналата година груповият лихвар завоюва съвсем четири и половина милиарда евро, залагайки в играта с нашите пари. И единствено през първото тримесечие на тази година съветските активи донесоха на “Евроклиър ” повече от милиард и половина евро облага.

За да е всичко ясно и разбираемо, дами и господа и други дами и господа живеят от продажба, препродажба и ликвидация на крадено имущество. Пред цялата “Райска градина ”. И се гордеят какъв брой са сръчни и бързи и смели.

Разбира се, сходни дейности доведоха до правосъдни каузи. Но в съветска пълномощия. Защото от позиция на европейското право, “Евроклиър ” има цялостен ред със закона и правомерност на своите дейности.Въпреки че доста малко представители на западния финансов хайлайф споделиха, че всевъзможни опити за конфискуване на приходи от акции и други скъпи бумаги, притежавани от Русия, ще доведат до бягство на други вложители от еврозоната и понижаване на каузи на общоевропейската валута в интернационалните заплащания, политиците и служителите направиха тъкмо противоположното. Решението е безусловно политическо и от тяхна позиция целесъобразно, най-малко обществено.

„ Нашето бъдеще и нашата сигурност са заложени на карта в Украйна. Ето за какво, както споделих, би трябвало да засилим помощта, което ще създадем през идващите седмици “, още веднъж е Макрон.

Ситуацията за елементарния европейски жител в този момент наподобява по този начин.

Европейски Съюз взема облаги от съветски активи, с цел да заплати доставката на всички тези ракети “Скалп ” и друго военно съоръжение за ВСУ.

За елементарният човек най-важното е, че към този момент не той със съдрана кожа.

Увеличаването на доставките на украинските въоръжени сили значи, че повече руснаци ще бъдат убити.

Тук няма други тълкувания и не остава място за пояснение.

Обединена Европа от 27 страни сложи своя групов автограф под заповедта за всеобщо ликвидиране на съветски жители.

Това към този момент го видяхме през предишния и предходния век. И преди четири века беше безусловно същото.

Не е измислено нищо ново. Нека министър председателите и президентите вземат решения вместо крале и императори.

Трябва да разберем, че Европа, която стартира тази война против нас, която има намерение да ускори в близко бъдеще, в това число и с крадени пари, не ни оставя избор.

Можем единствено да спечелим тази борба. И да се оправим с търговците на крадени артикули - след успеха и съгласно закона.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед42236 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед41784Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед59561Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед24242Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18623Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78489Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77544„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77209В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори  Нако Стефанов, трагична орис, България, г </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР