Когато е на 22 години, Марго Роби е единствената актриса,

...
Когато е на 22 години, Марго Роби е единствената актриса,
Коментари Харесай

Марго Роби: В тази професия възходите са наистина високи, а паденията наистина ниски

Когато е на 22 години, Марго Роби е единствената актриса, посмяла да зашлеви Леонардо Ди Каприо на кастинга за ‘‘Вълкът от Уолстрийт “. Именно ролята във кино лентата на Мартин Скорсезе я изстрелява до върховете на Холивуд. След него, изцяло предстоящо, получава всевъзможни оферти за функции на типичната „ секси русокоска “.

Отказва ги до една.

През 2014 година основава лична продуцентска компания LuckyChap Entertainment с трима от най-близките ѝ другари – единият от тях Том Акърли който става неин брачен партньор през 2016 година Първият им филм е I,Tonya - любимецът на филмовите критици, който получава три номинации за ‘‘Оскар “.

В момента Роби продуцира пет кино лентата (един от които е предисторията на хитовия Ocean`s Eleven), приготвя се за премиерата на Barbie идващото лято и се мести в нов дом със брачна половинка си в Лос Анджелис.

Не е изненада, че актрисата е определена за корицата на Vanity Fair за Декември 2022/Януари 2023. В изявление за специфичното празнично издание тя споделя за висотите и низините на Холивуд, за историческата драма ‘‘Вавилон “, в която взе участие с Брад Пит и Тоби Магуайър, за какво продължението на ‘‘Карибски пирати “ се проваля и каква е истината в абсурда, който папараците сътвориха по адрес на една от най-близките ѝ приятелки - модела.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР