Кметът на Пловдив Иван Тотев получи специални поздрави и благодарности

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев получи специални поздрави и благодарности
Коментари Харесай

Кметът на Лос Анджелис благодари на Иван Тотев

Кметът на Пловдив Иван Тотев получи специфични поздрави и благодарности персонално от кмета на Лос Анджелис Ерик Гаркети. Поводът е поддръжката, което пловдивската община оказва за провеждането на Spotlight: USA - платформа за американски актуален танц, проведена от American Dance Abroad и One Dance Week. Събитието, което ще се организира от 26-и до 28-и март 2018 година в Домd на културата " Борис Христов " и Драматичния спектакъл, е в поддръжка на Пловдив - Европейска столица на културата 2019 година, а общоприет сътрудник на плана е Фондация " Америка за България ". 

" Лос Анджелис е град, изпълнен с изкуство и богата история и нашите актьори пресъздават този дух в своята работа ", се споделя в приветствения адрес на кмета на " Града на ангелите ". " С неспокойствие чакаме този културен продан и построяването на непрекъснати връзки с народа на България ", заключава Ерик Гаркети в писмото си.

Девет спектакъла на най-интригуващите и въздействащи хореографи и танцови трупи оттатък Океана ще вземат присъединяване, като една от тях е Contra-Tiempo от Лос Анджелис. Любителите на актуалния танц ще могат да видят коктейл от протестна салса, образно изкуство, хип-хоп и улични танци. Богата на стилове, въздействия и дела стратегия е селектирана от влиятелно интернационално жури. Спектаклите ще дебютират както пред българските фенове, по този начин и пред над 60 шефове на театри и фестивали от над 30 страни, които ще посетят Пловдив особено за събитието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР