Кали е тази, която ме заряза и сложи край на

...
Кали е тази, която ме заряза и сложи край на
Коментари Харесай

Бившият На Кали Търпя, Търпя, Но Не Издържа! Срина Я Със Земята С Тези Разкрития!

Кали е тази, която ме заряза и постави завършек на връзката ни “, признава Владимир пред „ България през днешния ден “. Певицата и бащата на третото й дете са във война от месеци, само че едвам неотдавна тя стана обществено притежание. Кали първа проговори за края на връзката си с Владимир. Двамата не поддържат връзка от месеци, а връзката посред им се реализира благодарение на някогашната свекърва на певицата.

Владимир признава, че се усеща обиден от думите на някогашната си половинка. „ Тя стана непоносима у дома, непрекъснато ядосана, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за усмиряване, подготвен за следващата доза негативи. Мразеше ме и търсеше метод да се раздели с мен “, споделя Владимир за последните месеци с Кали. Той е безапелационен, че поп фолк изпълнителката е неговата огромна обич и не е очаквал сходно развиване на връзките им.

„ Огорчен съм от думите й. Всяка нейна дума беше неистина, или най-малко не цялата истина. Как не сподели едно благодаря за всичко, което съм направил за нея, децата и майка й. Тя сподели в изявлението, което даде за „ Папараци “, че ми прости, само че не разбрах защо. За това, че ме заряза и ми изневерява с месеци? “, наскърбен е Владимир от думите на Кали за него.

Певицата от своя страна отхвърля повече да разяснява обстановката сред нея и бащата на третото й дете. Кали не желае да дава отговор на обидите на Владимир, тъй като това е неговият метод да се отбрани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР