Каква е тайната на доброто интервю? Очевидно двама млади фенове.С

...
Каква е тайната на доброто интервю? Очевидно двама млади фенове.С
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс: Обожавам да съм баща на дъщери - slava.bg

Каква е тайната на положителното изявление? Очевидно двама млади почитатели.

С наближаването на новия филм на Райън Рейнолдс – „ The Croods: A New Age “, артистът непрекъснато промотира лентата с виртуални гостувания в разнообразни шоута. Наскоро той беше част от предаването на Марио Лопес, само че въпросите му бяха задавани от необикновени водещи. Пред Рейнолдс застанаха децата на Лопес – Джиа и Доминик, които бяха изцяло подготвени за сложната задача.

Докато обсъждаха концепцията на кино лентата, Джиа се поинтересува кой е същинският супер воин в фамилията на Рейнолдс. Той без да се замисли отговори, че това са трите му дъщери, които споделя с Блейк Лайвли. „ Без подбив, това са най-сръчните хора, които познавам “, признава артистът. Семейството на двамата артисти отглежда три момиченца – Джейми, Инез и Бети.

„ Ако обстановката стане страшна, те са първите хора, на които ще разгадавам, тъй като имат изострен разум, мощ и са спокойни в напрегнати моменти. Имат нужния кураж “

И защото „ The Croods: A New Age “ споделя за дами, които избавят света, Рейнолдс беше запитан и какво е възприятието да отглежда три девойки. Актьорът съобщи, че това е най-хубавото нещо, което му се е случвало. Като човек, който идва от семейство единствено с момчета, раждането на трите му дъщери е сбъдната фантазия. „ Обичам всяка една секунда от това премеждие “.

Имайки поради натоварения график на актьорите, доста хора считат, че Рейнолдс и Лайвли рядко се виждат с децата си. Всъщност фамилията е намерило вярната формула за поддържане на непосредственост. Когато единият от родителите снима филм надалеч от вкъщи, другият взима децата и посещава половинката си на снимачната площадка. „ Гледаме на всички места да сме дружно. Не прекарваме дълго време надалеч едни от други “, споделя Райън пред Джиа и Доминик.

През 2012 година Райън и Блейк подписаха брак, откакто се срещат на снимачната площадка на кино лентата „ Зеленият фенер “. Двамата посрещнаха първата си щерка – Джеймс, през 2014 година. На 30 септември 2016-а се роди и второто им момиченце – Инез, а преди година фамилията посрещна и третата си щерка – Бети.

Филмът „ The Croods: A New Age “ ще излезе на 25 ноември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР