BYD Dolphin беше избран за победител и носител на отличието

...
BYD Dolphin беше избран за победител и носител на отличието
Коментари Харесай

Най-добрата кола за покупка в Европа е китайска

BYD Dolphin беше определен за победител и притежател на оценката „ Best buy car of Europe 2024 “ от интернационалното жури Autobest, откакто събра общо 20 057 точки и изпревари най-близкия си съперник - Hyundai Kona, с едвам 344 точки. На трета позиция в класирането остава Jeep Avenger.

„ Тазгодишното издание идва с исторически миг “, споделят уредниците. „ За първи път имаме китайска марка с модел, създаван в Китай, който става Best Buy Car of Europe. BYD е една от водещите международни компании в света на електрификацията и Dolphin– който е един от Топ 5 на най-продаваните електрически автомобили в света, е страховит автомобил, който към този момент стартира да се показва доста добре и в Европа.

Победата на BYD Dolphin е ясно доказателство, че през днешния ден автомобилната промишленост се трансформира в по-глобален бизнес, с по-малко граници в съпоставяне единствено с преди няколко години. Индустрията се разраства във всички направления с артикули, показващи прелест, способна да задоволи всеки усет и привички на шофиране, в това число и най-взискателните европейския консуматори “.

Наградата за механически пробив отива при китайския колос CATL!

Тя е за революционната батерия Shenxing- първата в света 4C супербързо зареждаща се LFP батерия, способна да обезпечи 400 км пробег с 10-минутно зареждане, както и пробег от над 700 км с едно цялостно зареждане. Shenxing се чака доста да облекчи безпокойството от бързото зареждане на потребителите на електрически автомобили и да отвори епоха на свръхбързо им зареждане. Фокусирайки се върху самото естество на химията, CATL продължава своята иновация в материалите и електрохимията, и систематичната конструкция по изчерпателен метод, постигайки по едно и също време супербързо зареждане, висока енергийна компактност и високо равнище на сигурност.

Lotus е притежател на премията Smartbest 2024 за своята високотехнологична бордова система Hyper OS, която употребява последните софтуерни достояния на Qualcomm и Epic Games. Иновативната система с два чипа разрешава изчислителна мощ на сървърно равнище за бърза обработка и работа с нулево закъснение. От особена значимост в тази ситуация е и това, че тя има голям потенциал за непрестанно възобновяване и усъвършенстване през целия живот на автомобила посредством актуализации по въздуха, което ще разреши на тази новаторска система да се развива още повече. Това е първата премия за Lotus от журито AUTOBEST за последните две десетилетия.

Новият електрически Citroën e-C3, който желае да се трансформира в същински геймчейнджър на европейския пазар на електрически коли, е победител в категорията Ecobest 2024.

И което е още по-важно, новият Citroën e-C3 ще се създава в Европа, показвайки ангажираността на Stellantis с европейската промишленост, както и способността да бъде доста ефикасен в производството на електрически автомобили. Това също е нещо ново за Европа.

Връчването на премиите ще се състои на 23 май в Люксембург.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР