Водещият Ивайло Лаков среща зрителите с носителя на 6 награди

...
Водещият Ивайло Лаков среща зрителите с носителя на 6 награди
Коментари Харесай

Легендарният продуцент на U2 и Rolling Stones гост в Светът е бизнес

Водещият Ивайло Лаков среща феновете с носителя на 6 награди “Grammy ” в 20:30 часа

Легендарният музикален продуцент Стив Лилиуайт ще бъде специфичен посетител през днешния ден, 22 май, в „ Светът е бизнес “ по Bloomberg TV Bulgaria. От 20:30 часа водещият Ивайло Лаков ще го разпита за тайните на сполучливия бизнес в музикалната промишленост.

Самият Лилиуайт е притежател на Ордена на Британската Империя за заслуги към музиката и 6 награди “Grammy ”. Продуцент е на именитата група U2, както и на голям брой други, сред които Rolling Stones, Dave Matthews Band, Peter Gabriel, 30 Seconds to Mars, Morissey, Chris Cornell, The Killers, Crowded House, и други

Как се основават шлагери? Какво е ролята на музикалния продуцент? За пътя на музикалната промишленост от плочите до цифровата епоха. Каква е намесата на изкуствения разсъдък в основаването на международни шлагери през днешния ден? И каква е сполучливата формула, с цел да стане шлагер българско парче на международния пазар? Отговори на тези въпроси феновете на единствената бизнес телевизия у нас ще получат от продуцента на именитата група U2 и един от най-успешните музикални продуценти в историята на актуалната музика - Стив Лилиуайт.

Лилиуайт е в България за присъединяване в тазгодишното издание на Българската музикална конференция SPIKE Bulgarian Music Showcase. Тя се организира от 23 до 25 май в Пловдив.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР