Стотици коли заседнаха в голямо задръстване, докато обнадеждени наблюдатели на

...
Стотици коли заседнаха в голямо задръстване, докато обнадеждени наблюдатели на
Коментари Харесай

Хаос от Северното сияние, тъй като 200 наблюдатели на звезди попаднаха в капан на място за красота в Обединеното кралство и извика полиция

Стотици коли заседнаха в огромно запушване, до момента в който обнадеждени наблюдаващи на звезди се стичаха към място за хубост, с цел да се опитат да зърнат Северното зарево.

Около 200 автомобила стопираха на хълма Касъл покрай Хъдърсфийлд в събота вечерта, до момента в който феновете на астрономията дойдоха на добре известното място за хубост на тълпи. Полицията на Западен Йоркшир беше извикана, когато колите попаднаха в капан в трафика от ризница до ризница и настроението стартира да пламва.

Шофьорите освен трябваше да се оправят с разочарованието от неналичието на зарево, само че доста от тях се бореха да да намерят къде да паркират, преди да останат на 40-минутна опашка, когато се пробваха да изоставен. Полицейски чиновници дойдоха на място, с цел да се опитат да разрешат хаоса в трафика.

Един окуражен наблюдаващ на звезди сподели пред Yorkshire Live: „ Отидохме да забележим светлините и забелязахме, че Касъл Хил е по-натоварен от нормално. При идването си срещнахме до 100 коли, борещи се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР