Близки на Анджелина Джоли се притесняват за здравословното ѝ състояние,

...
Близки на Анджелина Джоли се притесняват за здравословното ѝ състояние,
Коментари Харесай

Разводът с Брад Пит съсипал здравето на Анджелина Джоли

Близки на Анджелина Джоли се тормозят за здравословното ѝ положение, като съгласно тях актрисата безусловно се разпадала на части поради следващата победа на някогашния ѝ Брад Пит в техните безкрайни правосъдни борби, твърди уеб сайтът RadarOnline.

Източници настояват, че стресът от продължаващия бракоразвод безусловно разболявал физически актрисата, а самата тя се оплаквала, че „ отмъстителността “ на Пит безусловно я убивала, написа dir.bg.

„ Мащабът на стрес, който претърпява, наред с безсънието, пристъпите на суматоха и всепоглъщащият яд, които изпитва, разрушават самочувствието ѝ и репутацията ѝ. “, сподели осведомен пред изданието.

„ Брад наподобява желае да я смаже по всевъзможен метод, а това не е добре за някой с нейната здравна история! “, споделя още източникът.

48-годишната актриса и 60-годишният ѝ някогашен брачен партньор към момента водят яростна правосъдна борба за френската винарна за 164 милиона $, която закупиха дружно по време на късия си, само че плевел брак.

Припомняме, че Брад води правосъдна борба с Анджелина за продажбата на нейния дял в Château Miraval, благосъстоятелност на съветския милиардер Юрий Шефлер. А неотдавна арбитър реши, че делото заведено от артиста може да продължи, макар неистовите опити на Джоли да го спре.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР