Твърди се, че фен на Лийдс Юнайтед е бил нарязан

...
Твърди се, че фен на Лийдс Юнайтед е бил нарязан
Коментари Харесай

Фен на Лийдс Юнайтед `нарязан по врата` и оставен целият в кръв след плейофния полуфинал

Твърди се, че почитател на Лийдс Юнайтед е бил нарязан на врата и оставен целият в кръв след техния плейофен конфликт в Чемпиъншип в Норич Сити.

Смята се, че насилственият случай е станал, когато фенът на Лийдс се е захванал с група последователи на Норич поради хипотетични викания за минали нещастия, след срещата на Кароу Роуд в неделя следобяд.

Разбира се, че напрежението е избухнало, откакто плейофният мач приключи в патова обстановка, което докара до интервенция на полицията. Твърди се, че двама души са задържани.

Потребител на Twitter @DorsetHottub разгласява, с цел да каже, че мъжът, който е бил намушкан, е татко му. Той сподели: " Това е татко ми.. Беше открито острие, което той използваше.. също ударен от кутия във врата. "

Плакатът в допълнение туитна: „ Излязохме от Кароу Роуд след мача на Песни на турци с ножове и Галатасари... до момента в който питахме момчетата за какво се сподели, че татко ми е бил нарязан по врата с острие и ударен от цялостна кутия... в случай че някой знае нещо, мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР