С развети български знамена и под звуците народна музика Възраждане

...
С развети български знамена и под звуците народна музика Възраждане
Коментари Харесай

Възраждане: На 9 юни излезте и гласувайте, не оставяйте бъдещето си в ръцете на купения вот!

С развети български флагове и под звуците национална музика " Възраждане " откри предизборната си акция във Варна

Десетки членове и симпатизанти  се събраха през днешния ден на паметника на Цар Калоян в центъра на Варна, с цел да дадат началото на предизборната акция за Парламентарните избори, които ще се проведат на 9-ти юни. В събитието се включиха претендентите за народни представители, претенденти за евродепутати,  общински съветници от " Възраждане " и доста варненци, които се причислиха, с цел да изкажат поддръжката си към " Възраждане ".

Вторият в листата за народни представители във Варненски многомандатен изборен регион инж. Коста Стоянов съобщи, че на тези избори " Възраждане " ;  отива за победа, а по този начин също за българско и европейско възобновление. 

" Ние от   " Възраждане "  не обещаваме чудеса, а се борим за по-добър и заслужен живот на нашите сънародници и най-много за самостоятелна България, която да не слугува на непознати посолства! Българският народен интерес е да живеем в мир, да преборим ужасяващата демографска рецесия, да бъдем самостоятелен и горделив народ! Това е нашата идея, която ни движи напред и " Възраждане " ; няма никакво желание да се отхвърля, в противен случай ще победим! 

Призовавам всички българи да излязат и да гласоподават на 9-ти юни, тъй като единствено с всеобщ избор - ще победим купения избор, ще се отърсим от шарлатаните, които десетилетия наред ограбват бъдещето на нашите деца и ще тръгнем в посока на развиване и разцвет. Друг метод няма. Гласувайте за " Възраждане " с бюлетина номер 12,, сподели пред медиите инж. Стоянов.

Кандидатът за евродепутат и сегашен общински консултант от групата на " Възраждане " в Общинския съвет във Варна - Юлиян Губатов разяснява, че най-важната цел, която той си е сложил е да бъдат предоговорени изискванията за участие на България в Европейски Съюз, тъй като все още те надалеч не са в интерес на българите.

В момента Европейският съюз е рисков и за българите, като едни от най-старите европейци и сигурно най-старата европейска страна. Европейският съюз би трябвало да бъде реформиран напълно, само че преди този момент да се случи, българските евродепутати би трябвало изрично да предоговорят изискванията за участие на страната ни в Европейски Съюз. Това е вътрешен въпрос и е
извънредно значим за страната ни. Няма две отзиви по въпроса, че сега националният интерес на страната ни страда поради изискванията, под които сме се подписали и това изрично не може да продължава.  Вярвам, че хората ще излязат и ще гласоподават на тези избори, които са извънредно значими, защото от тях зависи накъде ще вървим в идващите 4 години. Излезте и гласувайте, не оставяйте бъдещето си в ръцете на хора, които са подготвени да продадат гласа си, тъй като те продават страната и бъдещето ни! Подкрепете " Възраждане " с номер 12, сподели още Губатов.

Ето и 5-те съществени целта, които " Възраждане " ще отстоява:

1. Референдум за опазване на българския лев;

2. Референдум за участието на България в НАТО;

3. Сформиране на преговорен екип за предоговаряне на изискванията за участието на България в ЕС;

4. Не на изпращането на оръжия за Украйна и ходатайство в мирни договаряния сред двете
страни;

5. Отпадане на глобите за Русия.

Откриването на предизборната акция във Варна продължи с шествие от площад " Независимост " до входа на Морската градина, с развети флагове и под съпровода на национална музика.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР