Известният руски режисьор Никита Михалков хвърли истинска бомба от телевизионния

...
Известният руски режисьор Никита Михалков хвърли истинска бомба от телевизионния
Коментари Харесай

Никита Михалков обвини Бил Гейтс в опит да контролира света

Известният съветски режисьор Никита Михалков хвърли същинска бомба от телевизионния екран. Той непосредствено упрекна милиардерът Бил Гейтс, че се стреми към надзор върху популацията на земята посредством микрочипаве. Идеята се осъществила с обяснението, че се работи по основаване на ваксина против COVID-19. Крайната цел на Гейтс била да се понижи популацията на земята.
Конспиративната доктрина Михалков разви в авторското си предаване „ Бесогон “ по телевизия „ Россия 24 “.

Нападките против Бил Гейтс и учредената от него компания Microsoft не са нещо ново. От известно време в обществените мрежи се появяват остри нападки против него и брачната половинка му, че скрито пробват да основат зловредни за хората субстанции и вируси, в това число и ковид.

Един патент на Майкрософт, който неотдавна получи интернационално самопризнание, се оказа мотив за нова порция нападки. Патентът WO/2020/060606 разказва „ Криптовалутна система, анализираща данни за телесната интензивност ". Става дума за устройство, което може да се употребява за „ копаене " на криптовалути, като употребявате тялото си. Или по-скоро „ да давате криптовалута на консуматор, чиито данни за телесната интензивност са тествани ". Това е обяснението, което не се пояснява еднопосочно.

Именно тази неясност нападна Никита Михалков. Експертът в кинопроизводството обаче е дост неоснователен в своята доктрина, считат съветски учени, които незабавно реагираха на изавлението му. Това е евентуално и повода малкия екран да смъкна от графика повторението на предаването му. Това вбеси Михалков, който отвърна, че това е налагане на цензура.

Михалков твърди, че даже името на патента има окултно значение и упрекна Гейтс, че се стреми да вгради хората с микрочипове, с цел да ги управлява, и да обвърже това с евентуалната си стратегия за разкриване на ваксина.

Михалков не се стопира дотук и упрекна шефа на съветската държавна „ Сбербанк Херман Греф, че взе участие в " съзаклятието на Гейтс “. То щяло да докара до Апокалипсис.

Мнението на режисьора се поддържа и от някои военни в Русия. Освен ил Гейтс, те упрекват Съединени американски щати в скришен скрит план за съкращаване популацията на земята.

Всъщност Михалков е пропуснал значима детайлност: Бил Гейтс от дълго време се е отдръпнал от борда на Microsoft и се занимава от години с фондацията „ Бил и Мелинда Гейтс “. Колкото до плана WO/2020/060606 в него изобщо не става дума за микрочипове. Идеята да се проучва и тества телесната интензивност на индивида е доста остаряла и по нея работят десетки учени по света. Основната цел на новата технология е да се предизвиква здравословният метод на живот. Като тласък да го вършат е опцията да завоюват криптовалута.

В същото време Бил Гейтс изрази мнение, че светът ще се върне към своя метод на живот не по-рано след година или даже две години. Нормалният живот ще бъде обезпечен от медикаментите и имунизацията, които ще сведат до ниски равнища въздействието на ковид, - счита Гейтс.

Популярният уебсайт livejournal.com - съветската версия, дефинира теорията на Никита Михалков за плагиатство, преднаначено за идиоти. Те цитират режисьора, който след прекъсването на предаването му недвусмислено загатнал, че Гейтс е платил на „ Россия 24 “ да го цензурира. Изданието обаче счита, че управлението на малкия екран е постъпило доста мъдро и интелигентно, като е пресякло опит да се пласират тайни клюки, които нямат никакви причини. Режисьорът е прелестен човек, на 100%, само че е доста доверчив, - счита livejournal.com.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР