Откакто започна през 2015 г., The Yorkshire Vet спечели не

...
Откакто започна през 2015 г., The Yorkshire Vet спечели не
Коментари Харесай

Слабо известната връзка на звездата от The Yorkshire Vet на Питър Райт от Channel 5 с драмата на BBC All Creatures Great And Small

Откакто стартира през 2015 година, The Yorkshire Vet завоюва освен отдадени почитатели във Англия, само че и поклонници в цялата страна свят, обзет от своята зашеметяваща комбинация от ужас и, за благополучие, сълзливи щастливи краища.

Започвайки своята 18-та поредност на следващия ден, нейният 200-ти епизод дава обещание да донесе цялата стопляща сърцата драма, която го направи голям шлагер в 40 страни и която постоянно примамва два милиона упорити фенове да гледат всяка седмица.

Операцията на френски булдог на име Брус претърпява непредвиден поврат, когато евентуално животозастрашаващият ветеринар Джулиан Нортън, 51-годишен, се пробва да извади ход от пикочния мехур и да заседне в пениса.

p>

Както сътрудника ветеринар Питър Райт, 67, който ще бъде забелязан надълбоко в ръката на овца, която се мъчи да роди, споделя гордо: „ Йоркширският ветеринар отвори свят, който обществеността не вижда, и демонстрира по какъв начин ние се оправяме с животните с усмивка на лицето и по професионален метод. “

Първо старти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР