Юрген Клоп се сбогува с много емоционална реч с феновете

...
Юрген Клоп се сбогува с много емоционална реч с феновете
Коментари Харесай

Клоп към феновете на Ливърпул: Продължавайте да вярвате, вече съм един от вас

Юрген Клоп се сбогува с доста прочувствена тирада с почитателите на Ливърпул на " Анфийлд ".

" Не го усещам като край. Чувствам го като начало. Днес видях футболен тим да играе цялостен с гений, младост, креативност, предпочитание, хъс. Това е една част от развиването, това е, от което явно Ливърпул има потребност ", стартира Клоп.
 Ливърпул - Уулвърхемптън 2:0 в мач от Висшата лига
Ливърпул се сбогува с Юрген Клоп с безпроблемна победа над Уулвърхемптън

Мърсисайдци приключиха шампионата на трето място

" През тези няколко седмици, в които имах прекалено много внимание, осъзнах доста неща. Хората споделят, че съм ги трансформирал от съмняващи се във вярващи. Това не е правилно. Те го направиха. Никой не ти споделя да спреш да вярваш. Този клуб е в по-добър миг отдавна ", добави германецът.

" Имаме този прелестен стадион, подготвителен център и вас - суперсилата на международния футбол. Уау! "

" Ние решаваме дали сме обезпокоени или разчувствани. Ние решаваме дали да имаме вяра. Ние решаваме дали да имаме вяра или да не имаме вяра. Днес аз съм един от вас и не преставам да имам вяра. Оставам да имам вяра на 100%. "

" Очевидно видях доста хора да плачат и ще го направя и довечера, тъй като хората ще ми липсват, само че смяната е добра. Всичко ще бъде наред, тъй като основите са налице на 100%. "

" Приветствайте новия управител, както посрещнахте мен. Влезте ол-ин от първия ден. Продължавайте да вярвате. Вече съм един от вас. Обичам ви до краен лимит. Благодаря ви. Вие сте най-хубавият тим в света. Благодаря ви! ", приключи Клоп.

След края на своята тирада Клоп стартира да пее името на новия управител на Ливърпул: " Арне Слот, на, на, на, на ", а публиката на " Анфийлд " му отговори.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР