БАЛТИМОР (AP) — Дори и без Тройна корона на линия,

...
БАЛТИМОР (AP) — Дори и без Тройна корона на линия,
Коментари Харесай

Победителят от Preakness Seize the Grey вероятно ще участва в 1-вия Belmont в Саратога

БАЛТИМОР (AP) — Дори и без Тройна корона на линия, идните Belmont Stakes са едно от най-очакваните конни надбягвания в историята на спорта.

Това е по този начин, тъй като се организира на спортната писта Саратога за първи път, част от двугодишна пауза в северната част на щата Ню Йорк, до момента в който дългогодишният дом на Belmont в Ню Йорк Сити е съборен и възобновен.

p>

„ Когато се занимавате със спорт, можете да вършиме тези неповторими неща и съществуването на Belmont в Саратога, това е много неповторимо за нас, “ сподели президентът и основен изпълнителен шеф на New York Racing Association Дейвид О'Рурк. „ Всички там горе се облегнаха толкоз доста на това събитие, че просто е ужасно. Трудно е да се опише равнището на неспокойствие там, с изключение на обстоятелството, че всички са вътре. ”

Вероятно в това число първенецът на Preakness Seize the Grey, който приключи наддаването на Тройната корона на спечелилия в Кентъки Дерби Мистик Дан с тел -to-wire победа събота. Неговият 88-годишен треньор от Залата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР