Черно море победи шампиона Лудогорец с 4:0 и излезе на

...
Черно море победи шампиона Лудогорец с 4:0 и излезе на
Коментари Харесай

Черно море разгроми шампиона Лудогорец и запази второто място в Първа лига

Черно море победи първенеца Лудогорец с 4:0 и излезе на второ място във краткотрайното класиране на Първа лига. С триумфа си „ моряците “ имат към този момент 69 точки в актива си, с 2 повече от ЦСКА, като в идващия кръг двата тима ще играят един против различен в столицата. Лудогорец, който си обезпечи 13-та поредна купа предварително остава със 79 точки.

Двата тима изиграха едва първо полувреме, в което съвсем не съумяха да основат съществено голово състояние. В 28-та минута първенците можеха да открият резултата. Рик Джонатан проби отляво, навлезе в наказателното поле на Черно море и стреля диагонално, само че вратарят Иван Дюлгеров съумя да избави.

15 минути по-късно Черно море откри резултата. Пабло Гарсия центрира отдясно в наказателното поле на Лудогорец, където Андреяс Калкан съумя да засече топката с глава и вкара за 1:0.

В 67-та минута Черно море удвои преднината си. След центриране от корнер Влатко Дробаров съумя да отклони топката към Даниел Димов, който се обърна и стреля от 7-8 метра и вкара за 2:0 за домакините.

В 83-та минута Пабло Гарсия изведе в отлична позиция отляво Уеслен Жуниор, който напредна и с топовен изстрел вкара за 3:0 за Черно море.

В края на постоянното време Живко Атанасов се възползва от неубедителна интервенция на вратаря на Лудогорец Пламен Пепеляшев и от няколто метра оформи крайното 4:0.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР