КАН, Франция (AP) — На хартия нашумелият филм на Жак

...
КАН, Франция (AP) — На хартия нашумелият филм на Жак
Коментари Харесай

Мюзикълът за гонзо трансмексиканския наркобарон „Емилия Перес“ озари Кан

КАН, Франция (AP) — На хартия нашумелият филм на Жак Одиар за филмовия фестивал в Кан „ Емилия Перес “ не наподобява добър концепция за филм.

Филмът, чиято премиера беше в събота в Кан, е може би първият филм, който откровено може да се съпоставя както със „ Сикарио “, по този начин и с „ Мисис. Doubtfire ” — и това е единствено началото.

Зоуи Салданя играе ролята на Рита, юрист от Мексико Сити, наета от краля на картела Манитас, с цел да му помогне да избяга от Мексико за интервенция за потвърждаване на пола. Това се оказва началото на една връзка, която ще продължи сред Рита и Емилия Перес (Карла София Гаскон). Емилия се завръща години по-късно, представяйки се за сестрата на Манитас, с цел да остане покрай децата си, които живеят с някогашната й брачна половинка (Селена Гомес).

Освен това е мюзикъл.

Колкото и гонзо да е предпоставката му или евентуално заради това, „ Емилия Перес “ раздруса Кан по средата на фестивала. Въпреки че не всеки критик е примрял от мелодраматичното му великолепие, имаше аплодисм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР