Координатор на жертвите на престъпления в Тексас, който е бил

...
Координатор на жертвите на престъпления в Тексас, който е бил
Коментари Харесай

Лицето за връзка с жертвите на престъпления в Тексас се призна за виновен за контрабанда на хора с окръжно превозно средство

Координатор на жертвите на закононарушения в Тексас, който е бил нает от окръжната прокуратура на окръг Стар, се призна за отговорен в потреблението на окръжно транспортно средство за незаконно вкарване на имигранти в Съединените щати.

Бърнис Гарза се призна за отговорна в петък за скрит план за превозване на хора без документи в границите на Съединените щати, съгласно отчет на KRGV.

Други двама, Магали Роза и Хуан Антонио Чарлз също са задържани по отношение на следствието и са се признали за отговорни по обвинявания в контрабанда на хора, съгласно отчета.

Chevrolet Traverse от 2015 година с емблемата на Окръжната прокуратура на окръг Стар в Тексас. Служител на офиса беше уволнен, откакто колата е била употребена в скица за контрабанда на хора, оповестиха управляващите. (Офис на шерифите на окръг Виктория)

Гарза беше задържан през декември 2022 година след прекъсване на трафика в окръг Виктория означи, че транспортно средство, записано в окръга,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР