Хората ги интересуват доходите им, кога ще си оправим здравеопазването,

...
Хората ги интересуват доходите им, кога ще си оправим здравеопазването,
Коментари Харесай

Асен Василев за катастрофата с кола на НСО и Кирил Петков: Това н...

Хората ги интересуват приходите им, по кое време ще си оправим опазването на здравето, образованието, да станем пълновръстен член на Европа – и с влизането в еврозоната, и с влизането в Шенген. Виждаме, че доста бързо започнаха да ни връщат модела на постната пица. Първо започнаха да прекарват план за частна детска болница. След това пробваха с пенсиите, тормозим се, че в действителност нарастването ще е с 10%, а не с 11%. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Асен Василев в ефира на Нова телевизия.

За злополуката с кола на НСО и Кирил Петков той акцентира: „ Кирил употребява защита от предходната година, както и няколко депутати, тъй като имат закани за живота си. Аз нямам НСО, тъй като нямам опасност за живота си. НСО навърта по няколко милиона километра на година. Това не е първият, едва ли ще е и последният сходен случай. ” 

 

Според него няма честен проблем в злополуката.

 

За сглобката Василев съобщи: „ Колата я карахме ние. Може да се е движела погрешно, само че се движеше към Европа. Политиката на постната пица я сменихме и накарахме ГЕРБ последните девет месеца да гласоподават два бюджета с европейска политика. Хората усетиха, че България дръпна напред през последните години. Всеки божи ден това беше една борба. Никой не е изпран, за жалост, ние се изцапахме. ”

 

Той посочи, че казусът със градежа на „ Хемус ” не е липса на пари. Няма план, няма гаранция за пътя. 1,3 милиарда лева не липсват, те се употребяват сега за градежа на автомагистралата.

Той е безапелационен, че в случай че нямаше смисъл да се гласоподава, нямаше някои партии да купуват гласове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР