Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, изрази възмущението си

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, изрази възмущението си
Коментари Харесай

Скандалът между Лудогорец и ЦСКА достигна извънземни мащаби!

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, изрази възмущението си от почитатели на ЦСКА, защото "червените " са нанесли извънредно огромни вреди в бранша за посетители на "Лудогорец Арена ". Действията на ултрасите ще би трябвало да бъдат покрити от управлението на "армейците "

"Щетите са доста, те също по този начин са и съществени. Огледите не престават през целия ден през днешния ден (б.р. вчера). Всичко ще бъде разказано с най-малки детайлности и пратено, където би трябвало ", разгласи Петричев пред "Меридиан мач ".

"Точният размер на сумата ще бъде явен до три дни ", продължи Ангел Петричев, който не се зае да предвижда съответна сума, само че разгласи, че става въпрос за няколко хиляди.

"Нека спрат мненията за изискванията за гостуващите почитатели. Секторът е подобен поради хората, които се държат по този метод. Ако те идваха, с цел да гледат мач и да поддържат любимците си, нещата щяха да са други. Всички видяха какво се случи ", добавя Петричев.

Скандалът е голям. Още преди началото на мача сред Лудогорец и ЦСКА (1:2) от 15-ия кръг на шампионата се появи огромно напрежение. Част от последователите на "червените " споделиха "НЕ " на бранша за посетители, закупувайки си билети за Сектор "В ".

"Армейците " назовават оборудването за гостуващата агитка в Разград - "аквариум ".

Монтирана е шумоизолираща бариера, която заглушава в голяма степен песните на гостите. По време на мача част от почитателите на ЦСКА пробваха да пробият въпросната транспарантна стена.

Нещо повече, последователи на "червените " възнамеряват да сезират УЕФА по отношение на оборудването за посетители в Разград. Припомняме, че дни преди срещата пък се развихри словесна престрелка сред ръководители на "орлите " и "армейците ", като Ангел Петричев взе ефективно присъединяване във въпросната замяна на любезности.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР