Изказването на министъра на отбраната Димитър Стоянов: “Путин е агресор,

...
Изказването на министъра на отбраната Димитър Стоянов: “Путин е агресор,
Коментари Харесай

О. З. полковник Диман Георгиев, КОД: Знае ли президентът, че носи наказателна отговорност за предателство и застрашаване на националната сигурност на България?

Изказването на министъра на защитата Димитър Стоянов: “Путин е агресор, уповавам се Украйна да обърне хода на войната ” е явен знак за това накъде ще се опита да поеме Радев. Така нареченият Митко SMS-а е човек, който “атакува ” единствено тогава, когато президентът обръща “палачинката ”. Като секретар на президента пръв хвърли камък по премира Кирил Петков, преди да са изтекли 100-те дни на държавното управление и сложи началото на борбата за свалянето му.
Днес, когато излиза наяве, че Украйна печели войната, че публичното мнение в България внезапно се обръща и ще търси политическа и наказателна отговорност на Радев за измените, които извърши, явно стартира нова промяна на курса.

Но, ние помним! На Радев следва да дава отговор на доста въпроси. Той би трябвало да си каже:

1. Кой му подаде информацията, която го накара да твърди, че войната ще свърши до дни и ориста на Украйна ще се взема решение на масата на договарянията. Нашите служби или тези на Кремъл?
2. Има ли Радев служби и съветници, които да му кажат какво става в Украйна и да го посъветват да не договаря с съветски компании, подчинени на Путин?
3. Наясно ли е пРезидентът, че водейки такива договаряния той, като се изключи че заплашва националната ни сигурност, прави закононарушение по работа, превишавайки пълномощията си, според конституцията?
4. Наясно ли е Радев, че страната ни има съюзнически отговорности по линия, както на НАТО, по този начин и на Европейски Съюз? На кого е съдружник той персонално и чии ползи пази в ролята си на президент на България? Наясно ли е, че с дейностите си трансформира България в нежелателен, обезсърчителен и ненавиждан сътрудник за страните от свободния свят?;
5. Дават ли си сметка Радев и съветниците му, че ще останат в историята ни като национални предатели?
6. Мислят ли, той и доближените му, че няма да носят наказателна отговорност за измените, които правят и за националната злополука, към която ни тикат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР