Гражданинът на САЩ, Травис Лийк, музикант и бивш военнослужещ от

...
Гражданинът на САЩ, Травис Лийк, музикант и бивш военнослужещ от
Коментари Харесай

В Русия задържаха американец по обвинения за наркотици

Гражданинът на Съединени американски щати, Травис Лийк, музикант и някогашен военнослужещ от въздушно-десантните войски на Съединени американски щати, е бил арестуван в Русия по обвиняване в образуване на интервенция за трафик на опиати, предава Ройтерс.

" На 10 юни 2023 година московският областен съд в Хамовники наложи мярка за неотклонение против жител на Съединени американски щати ", се споделя в изказване на московските съдилища

Бившият парашутист и музикант, който е упрекнат в търговия с опиати с присъединяване на младежи, ще остане в ареста до 6 август 2023 година Той е част от съветската група " Лови Ночи " ( " Улови нощта " -прев) и живее в Русия. По случая е арестувана и негова позната - съветска гражданка, Валерия Гробанюк.

Руската осведомителна организация Интерфакс заяви, че в случай че бъде приет за отговорен, мъжът може да получи до 12 години затвор.
 Американецът Пол Уилън е в затворническата болница в Мордовия
Американецът Пол Уилън е в затворническата болница в Мордовия

Няма информация за неговото положение

Американските управляващи са осведомени със известията за задържан американец в Москва. Това съобщи пред ТАСС представител на Държавния департамент в отговор на молба да разяснява задържането по съмнение в продажба на опиати на американски жител, музикант от групата " Лови ночи " Травис Лийк.

" За Държавния департамент няма по-висок приоритет от сигурността на жителите на Съединени американски щати в чужбина. Наясно сме със известията за неотдавнашното задържане на жител на Съединени американски щати в Москва ", сподели представителят. " Когато американец е арестуван в чужбина, Държавният департамент се стреми към бързо даване на консулски достъп и работи, с цел да даде цялата подобаваща помощ. От съображения за дискретност нямаме други мнения. "

Припомняме, че баскетболистката Бртини Гринър бе за владеене и трафик на опиати. Тя бе в Москва. против Виктор Бут, един от най-издирваните дилъри на оръжие, прочут като " търговеца на гибел ", бе на 25 години затвор.
 Русия удължи ареста на американския кореспондент, упрекнат в шпионаж
Русия удължи ареста на американския кореспондент, упрекнат в шпионаж

Родителите му са участвали в правосъдната зала
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР