Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Може въобще да няма Beyond Good and Evil 2

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Ами това се очакваше в полза на истината. Слух показва, че Ubisoft може в никакъв случай да не пуснат на пазара Beyond Good and Evil 2.

Според Том Хендерсън от VideGameChronicles (VGC), Ubisoft смятат, че заглавието не се вмества в упоритостите за бъдещето на компанията и задачите, които се преследват с идните заглавия, които френското студио има намерение да издава. Според източници на VGC е въпрос на време Ubisoft да разгласи, че развиването на Beyond Good and Evil 2 е прекъснато дефинитивно.

„Това, което е по-лошо е, че към сегашния миг играта не се вписва в бъдещите упоритости и цели с идните заглавия. Играта бива описвана, като Skull & Bones (друга дълго чакана игра на Ubisoft, която най-вероятно няма да види бял свят – б.а.) 2.0 и въпреки че играта не е отписана публично, някои разработчици имат вяра, че е единствено въпрос на време преди този момент да се случи“, написа Хендерсън в профила си в обществената мрежа Twitter.

Все отново, да напомним, че това е неофициална информация и може да няма нищо правилно.

Историята на продължението на класическото заглавие от 2003 е мъчителна и спорна. За Beyond Good and Evil 2 ви разказахме още и оттогава Ubisoft подават откъслечна и спорна информация за играта и нейното положение с къси моменти на вяра. Като да вземем за пример появилите се геймплей фрагменти от играта и уверението на самите Ubisoft, че работата по играта върви по проект. През предходната година също обаче, основателят на истинската Beyond Good and Evil Мишел Ансел, който работеше също по продължението ѝ разгласи, че, което породи следващата порция клюки. Дали има истина и в актуалната информация, ще би трябвало да изчакаме, с цел да разберем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР