В резултат на ракетно нападение от Ивицата Газа срещу град

...
В резултат на ракетно нападение от Ивицата Газа срещу град
Коментари Харесай

Израелският град Ашкелон е бил ударен от ракетен обстрел от Ивицата Газа

В резултат на ракетно нахлуване от Ивицата Газа против град Ашкелон в Южен Израел са потърпевши няколко души, оповестява вестник Times of Israel, като се базира на локални медици.

Според вестника потърпевшите са поданици на къщата, в която е попаднала ракетата, като животът им е вън от заплаха.

По-рано Израелските сили за защита оповестиха за активиране на сирените в Ашкелон , предупреждаващи за офанзива от въздуха.

В събота Израелските сили за защита (IDF) нанесоха удари по обекти на Хамас в град Джебалия в северната част на линията Газа.

" ЦАХАЛ нападна обекти на терористите от Хамас в региона на Джебалия ", се споделя в изказване на армейския канал в Телеграм.

Освен това израелски изтребители удариха постройка в Южен Лива н, употребена от групировката " Хизбула ", оповестиха от ЦАХАЛ.

" Хизбула " атакувала военна база в Северен Израел

Напрежение в Близкия изток

Израелските военни оповестяват и за два дрона с експлозиви, които са били изстреляни от Ливан към местността Бейт Хилел в Северен Израел. Никой не е бил ранен при нападението , отговорност за което пое Хизбула.
 И тази събота антиправителствени митинги в Израел
И тази събота антиправителствени митинги в Израел

Демонстрантите желаеха освобождение на заложниците

На 7 октомври 2023 година Хамас нападна Израел. В отговор Израел стартира военна интервенция против Хамас в линията Газа. На този декор бойците на " Хизбула " в Ливан и израелските военни обстрелват взаимно позициите си по границата .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР