Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън: Прекратяването на огъня в Газа е възможно още утре, ако Хамас освободи заложниците

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи през днешния ден, че прекратяването на огъня във войната сред Израел и " Хамас " е допустимо " още на следващия ден ", в случай че палестинската формация освободи заложниците, съобщи Франс прес.

" Още на следващия ден ще има преустановяване на огъня, в случай че Хамас освободи заложниците ", съобщи Байдън на банкет за набиране на средства за предизборната му акция покрай Сиатъл, в северозападната част на Съединени американски щати, в дома на някогашен изпълнителен шеф на " Майкрософт ".

Досега Израел и " Хамас " не съумяват да се договорят за прекъсване на огъня, макар редица непреки договаряния по тематиката.

В сряда Байдън предизвести Израел, че Вашингтон няма да прави оръжейни доставки, в случай че израелските военни нападат град Рафах в южна Газа.

Президентът на Съединени американски щати също осъди обстоятелството, че цивилни палестинци са починали в резултат на потреблението на американски бомби в жилищни региони.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР