Европа с четири точки преднина преди последния ден на Райдър

...
Европа с четири точки преднина преди последния ден на Райдър
Коментари Харесай

Европа с четири точки преднина преди последния ден на Райдър Къп

Европа с четири точки преднина преди последния ден на Райдър Къп
Отборът на Европа се приближи до спечелването на Райдър Къп, откакто направи мощен втори ден в конкуренцията и поведе с 10:6 на Съединени американски щати преди заключителните мачове през днешния ден.

На „ Льо Голф Насионал “ в Париж Европа стартира съботния ден с преднина от 5:3 и продължи със мощното си показване в утринната сесия, като записа три триумфа, с което резултатът набъбна до 8:4. Опрени до стената, американците дадоха всичко от себе си в следобедната сесия, само че противниците им удържаха офанзивата и стигнаха до 2:2, с което резултатът след края на втория ден стана 10:6. Историческо достижение записаха Франческо Молинари и Томи Флийтууд, които станаха първата европейска двойка, която записа четири следващи победи, а 27-годишният англичанин се трансформира в първия дебютант, спечелил първите си четири мача в Райдър Къп.

Днес развръзката в именитото съревнование ще пристигна с 12-те мача на сингъл, като тимът на Европа би трябвало да стигне до 14½ точки, с цел да победи, до момента в който Съединени американски щати има потребност от още осем точки, с цел да отбрани купата си отпреди две години и да стигне до първи триумф на европейска земя от 25 години насам. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР