Една от най-успешните носителки на корони у нас - мисис

...
Една от най-успешните носителки на корони у нас - мисис
Коментари Харесай

Бг приятелка на Джокович сега е с наш богаташ

Една от най-успешните носителки на корони у нас - мисис България  Ана Иванова, с 18-годишна кариера в кметството в Монако и в съда в Люксембург, интензивно крие връзката си с един от най-желаните мъже, разясняват околните й.
В профила си в обществените мрежи тя не споделя фотоси с него, а единствено поства загадъчни изявления, а визията й е все по-впечатляваща.

 



 

Заради приказната обич тя още веднъж живее и работи в Люксембург, макар че преди време бе решила да се върне на родна земя и да даде  европейския си опит и обучение, които има на държавната ни администрация. Но, уви! Шуробаджанащината в българската администрация я прогони още веднъж.

 

Дни след празника на влюбените - 14 февруари, брюнетката ще отпразнува и полуюбилей, а околните й с неспокойствие чакат тя да покаже към този момент господаря на сърцето си, който стана причина да напусне родния си град Варна.

 



 
 Преди време Ана Иванова нашумя с флирта си със международния № 1 в тениса Новак Джокович, когато бяха засечени в ресторант на  Френската ривиера.
Двамата обядвали дружно в обичания ресторант на Ана.  Тогава тя призна, че Джокович може и да е от обичаните й спортисти, само че на тенис шампионата от сериите „ Мастърс “ в Монако тя стиска палци за Григор Димитров.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР