Документалният филм “Моралът е доброто, посветен на покойния юрист Кристиян

...
Документалният филм “Моралът е доброто, посветен на покойния юрист Кристиян
Коментари Харесай

БНТ най-после ще излъчи филма Моралът е доброто, след като веднъж го спря

Документалният филм “Моралът е положителното ”, отдаден на починалия правист Кристиян Таков, най-сетне ще бъде излъчен в ефира на Българска национална телевизия. Това ще се случи на 4 март от 17:30 ч.

Новината заяви персонално режисьорът на продукцията Веселин Диманов в своя обява във Facebook.

В средата на декември предходната година изданието " Mediapool " заяви, че " Моралът е положителното " е бил очакван да се излъчи в ефира на Националната телевизия на 2 януари 2024 година от 21:30 часа - решение, което Управителният съвет на медията, отпред с Емил Кошлуков, по-късно промени.

Изданието тогава направи връзка сред решението на управлението на Българска национална телевизия и някои от сцените във кино лентата. В част от тях са показани митингите против кабинета " Орешарски " след избирането на Делян Пеевски за началник на ДАНС.

Генерален шеф на Българска национална телевизия и тогава, и към момента е Емил Кошлуков въпреки неговият мандат да изтече още предходната година. В момента той продължава да заема поста до избирането на нов шеф - само че подобен конкурс не може да бъде стартират поради поредност от тактически паузи и

Премиерата на кино лентата беше през ноември 2022 година, а след това беше показан в редица обитаеми места в страната, както и в чужбина. В момента той може да се гледа и в.

В документалната продукция Диманов демонстрира света известния държавник Таков посредством архивни фрагменти и документи, огромна част от които не са били оповестени до момента.

Те се редуват с изявленията със фамилията му, другари, сътрудници и съидейници, определящи Кристиан Таков като " един от най-светлите герои на българския преход ", " коренен, само че прав ", " олицетворение на желанието нацяло едно потомство да види света в България по-справедлив ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР