Актрисата Хелън Фланаган смело разказа за опустошителния срив, за който

...
Актрисата Хелън Фланаган смело разказа за опустошителния срив, за който
Коментари Харесай

Хелън Фланаган смело разказа за опустошителния психотичен срив след любовна раздяла

Актрисата Хелън Фланаган самоуверено описа за опустошителния срив, за който се опасяваше, че ще я ограби от всичко, което държи.

Бившата 33-годишният любимец на Coronation Street се изправи пред прочувствена битка след раздялата с годеника си на футболиста Скот Синклер, 35, след 13 години дружно и се трансформира в „ доста заплашителен “ психотичен епизод. Нейният призрачен сън стартира след нещо, което изглеждаше като мечтана новогодишна почивка в Бали с децата им Матилда, на осем, Делайла, на пет, и Чарли, на три. Зад потока от усмихнати фотоси, които разгласява, Хелън споделя, че е била в ужас.

Тя сподели: „ Децата ми не бяха с мен на Коледа, тъй като обичам да бъда в действителност почтена с някогашния си и звучи толкоз неуместно, тъй като беше единствено един ден, само че това ме удари доста мощно. Планът беше вместо това да ги заведа на Бали за Нова година и макар че ми хареса, не се усещах себе си. борех се. Чувствах се извънредно, когато се върнах, плачех от самото начало, усещах се толкоз обезверен. “

В на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР