Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе доволен от представянето

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе доволен от представянето
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Доволен съм от това, което показаха футболистите през голямата част от мача

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе удовлетворен от представянето на тима си, макар загубата с 3:1 като посетител против Лудогорец в Първа лига, с което " орлите " станаха първенец на България за 13-ти следващ път.

" Доволен съм от това, което демонстрираха футболистите през огромната част от мача. Влизаме без централизация в мача. Малкото обстановки, които имахме, не успяхме да ги осъществяваме и да се върнем. Всеки един ранен гол вкарва ужас. Преодоляхме ранния гол и в по-голямата част от първото полувреме стояхме добре ", показа експертът.

" Получиха се неприятни подиуми, не желая да приказвам празни приказки. Гледам си моя тим. Имахме загуби, които не трябваше да допуснем. От това се получи разликата. ", сподели още той.

Старши треньорът на ЦСКА съобщи, че макар неразбираемото му бъдеще, ще даде всичко от себе си тима му да се пребори за втората позиция в крайното класиране на Първа лига.

" На ЦСКА не отива да се бори за второто място. Ще създадем всичко допустимо да останем на тази позиция. Гледам да бъда оптимално потребен на тима в тези три оставащи мача. Ще приема решението на шефовете по-късно. Има още доста какво да се желае. Имаме капацитет, само че ни би трябвало доста работа ", приключи Стамен Белчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР