Днес Ford разпространи първите подробности за изцяло новото си многофункционално Tourneo Connect,

...
Днес Ford разпространи първите
подробности за изцяло новото си
многофункционално Tourneo Connect,
Коментари Харесай

Ford показа изцяло ново Tourneo Connect. Вече и с четири задвижващи колела

Днес Ford популяризира първите подробности за напълно новото си многофункционално Tourneo Connect, което обекава да онговори на потребностите както на млади фамилии, по този начин и потребителите с активен състезателен метод на живот.

От Ford споделят, че новото Tourneo Connect ще предложи адаптивен и необятен интериор с опция за осъществяване в седемместна конфигурация, в две междуосия и в отличителни равнища на осъществяване Active, Titanium и Sport.

Новият Ford Tourneo Connect разполага също по този начин с дигитален кокпит, а в оборудването му могат да бъдат включени 19 системи за подпомагане на ръководството за допълниелен комфорт и убеденост на пътя. В тази група са включени адаптивен круз контрол, система за следване пътното платно, пригодим ограничител на скоростта, система за подкрепяне на потеглянето по надолнище, предни и задни паркинг датчици, автоматично задействане на спирачната система в случай на заплаха от удар и други.



Дебют в историята на модела прави предлагането на версия със задвижване на четирите колела, както и нова автоматична предавателна кутия за бензиновите модификации.

"Изцяло новото Tourneo Connect е първото от вълнуващо потомство нови коли Tourneo от Ford ", разяснява Ханс Шеп, генерален директор на Ford Pro Европа. "Неговият свеж нов дизайн, седемместната му възможност и новата система за задвижване на четирите колела, плюс неговите толкоз значими решения за свързаност предлагатпечаливша комбинация за нашите клиенти ".



Новото Tourneo Connect предлага също по този начин и впечатляваща товарна съдържимост, като при отстраняването на втория и третия ред седалки, дългата му версия L2 обещава пространство от 3.1 куб.м, а L1 такова от 2.6 куб.м.

В двигателната гама на автомобила са включени 1.5-литров EcoBoost бензинов агрегат с мощ от 114 конски сили и максимален въртящ миг от 220 Нм, както и два EcoBlue мотора със 122 конски сили и 320 Нм, и 112 конски сили и 280 Нм. Всички версии се предлагат общоприетоо с 6-степенна ръчна предавателна кутия, а като допълнително оборудване е налична 7-степенна роботизирана трансмисия PowerShift.

Версията с четири задвижващи колела на новото Tourneo Connect е в композиция с двулитровия EcoBlue дизелов мотор със 122 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР