Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин

...
Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин
Коментари Харесай

Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин - slava.bg

Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин за облекла, ожали се самата тя.

В последните си три поръчки изпълнителката се сблъскала с няколко сякаш почтени неточности, последователността на която почнала да й наподобява на безусловно осъзната наклонност.

"Не ми се случва за първи път от съответния уебсайт да позволен неточност в поръчката ми. Дублираха продукт и получих и платих за две идентични тениски, само че тогава си споделих, че е човешко и всеки бърка. На уеб страницата няма номер, на който да позвъниш, само че пук има имейл адрес, посредством който съм комуникирала с техни чиновници няколко пъти във връзка по кое време да чакам доставката.

Изпратих питане по отношение на втората тениска и получих къс и неакуратен отговор, който ме посъветва да върна непотребния продукт. Адрес не беше посочен и си споделих, че не ми пречи да запазя и двете тениски. В идната поръчка си харесах черен колан, който дойде в тъмносиньо. Отново реши да го запазя, само че защото си бях харесала и черния, се върнах на уеб страницата и деликатно след няколко инспекции го поръчах в стремежи цвят. За страдание сега разполагам с два идентични тъмносини колана и съм със 100 лв. обратно ", ожали се певицата пред Телеграф.

По нейни думи в документа с данните на поръчката къде може да се върне, се показва адрес в София, а на уеб страницата - в Чехия. Джина почнала да изпраща многочислени запитвания на кой адрес да върне непотребния колан, само че не получила отговор.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР